Vi representerer flere kjente profiler
innen politikk, kultur, sport og
underholdning. Våre profiler er
ettertraktede foredragsholdere,
samfunnsdebattanter,
programledere og deltakere i
podcast, radio og tv-programmer.

Fabian Stang

Gullfolk

Fabian Stang er en tidligere politiker for Høyre, og ordfører i Oslo fra 2007-2015. Han var statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet fra 2016-218. Stang er utdannet advokat, og er for tiden tilknyttet Advokatkontoret Elden. Fabian Stang er en svært populær samfunnsdebattant og har deltatt i en lang rekke programmer på radio, podcast og TV.

Trude Drevland

Gullfolk

Trude Drevland er en tidligere politiker for Høyre og, ordfører i Bergen fra 2011-2015. Hun var leder for det regjeringsutnevnte «Rådet for et aldersvennlig Norge», fra 2019-2022. Hun ble i 2019 utnevnt til honorær konsul for Georgia. I 2016 ga hun ut sin selvbiografi på Aschehoug forlag. Hun har deltatt i en rekke norske TV-programmer. Drevland har siden 2019 vært medlem av Kringkastingsrådet, hun er fast skribent for «Vi over 60», Våren 2023 er hun aktuell med TV-program og nytt bokprosjekt.

Lilli Bendriss

Gullfolk

Lilli Bendriss er en norsk tv-personlighet, forfatter og programleder. Hun er mest kjent som en av Norges mest profilerte klarsynte, og har i en årrekke medvirket i flere TV-programmer om tematikken. Hun er aktuell med to TV-programmer i 2023, og er programleder for tre podcaster.

Dan Børge Akerø

Gullfolk

Dan Børge Akerø er en av Norges aller mest kjente og folkekjære programledere. Akerø har vært en av Norges mest innflytelsesrike enkeltpersoner i TVs historie, og har i løpet av sin 40 år lange karriere vært hjernen bak noen av de største TV-suksessene på norsk fjernsyn. Han har vært programleder og programsjef både i NRK og TV 2. Akerø har vunnet den prestisjetunge TV-prisen Gullruten tre ganger. I tillegg til prisen som beste mannlige programleder, har han også fått prisen for beste underholdningsprogram og hedersprisen for sin innsats for norsk TV. Dan Børge fikk i 2002 Barnas Hederspris, etter femtens års engasjement for å fremme barn og unges forhold til kultur og musikk. I forbindelse med 50-årsjubileumet for åpningen av fjernsynet i Norge, utgav Posten Norge i 2010 et frimerke der Akerø er avbildet. Han ble i 2011 utnevnt til Ridder av 1.Klasse av St.Olav orden for sin innsats, av H.M Kongen.

Eli Strand

Gullfolk

Eli Stand er en norsk journalist og tidligere programleder for TV 2. Hun jobbet i kanalen fra 1998-2009. Etter å ha ledet TV-programmet God morgen Norge i en årrekke, gikk hun over i pr- og kommunikasjonsbransjen. I mars 2022 delte hun den triste nyheten om at hun var rammet av uhelbredelig kreft. I podcasten «Helsikes Kreft» delte hun åpent om den tøffe tiden med et krevende behandlingsløp. I oktober 2022 er hun aktuell med biografien «Eg er her enno», som handler om det å leve med kreft. Eli tilbyr også foredrag.

Cecilia Brækhus

Gullfolk

Tidligere verdensmester i boksing, Cecilia Brækhus, var bare 14 år da hun begynte med kickboksing i smug. Det førte til at hun kom på landslaget etter to år og vant både NM-, EM- og VM-gull. I 2005 gikk hun over til boksing, og i 2007 startet hennes meritterte proffkarriere. Brækhus var verdensmester i proffboksing i klassen weltervekt i forbundene World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC), World Boxing Organization (WBO), World Professional Boxing Federation (WPB) og International Boxing Federation (IBF). Hun ble med det den første kvinnelige bokser i verden med alle fem beltene. I august 2020 mistet hun alle titlene etter å ha tapt mot Jessica McCaskill i Tulsa, Oklahoma, men nå trener Cecilia mot å vinne tilbake beltene igjen.